Inför Lillpite IF – Skogså IF

Imorgon möter Skogså Lillpite på bortaplan, man kan säga att det har blivit bortaplan för båda lagen eftersom matchen har flyttats från Lillpite Kraft Arena till Piteå IF:s hemmaplan LF Arena. ”Jag har full förståelse för att matchen blev flyttad pga planen” säger Skogsås tränare Ivan Nordqvist som annars är väldigt hemlig, den kommentaren är den enda vi fick inför matchen. Verkar vara full fokus inför morgondagens uppgift.

Vad vi vet är att läget i laget verkar vara okey och oförändrad, vi vet även att detta är något av en ödesmatch, Lillpite kan faktiskt bli klara för Division 3 vid vinst (om det blir X i den andra matchen) och Skogså kan vid vinst ha allt i egna händer. Spännande morgondag att vänta alltså! Hemsidan skall vara på plats och ska försöka rapportera via Facebook, kom ihåg att matchen sänds via nätet också (se föregående inlägg)

Share