Skogså IF – Bergnäset AIK 2-0

Såhär säger Skogsås tränare Ivan Nordqvist efter matchen:

Bra att få vinna den första tävlingsmatchen för året! Extra skönt att få studsa tillbaka efter den hemska 0-7 förlusten senast mot Notviken. Även plus att vi lyckas vinna en match där det står och väger och är jämnt, visar på att vi har pondus. Nu är det gruppfinal nästa helg mot ett annat div.3 lag Storfors.

1-0 kom ungefär i mitten av andra halvlek, Alinoti kommer på kanten och slår ett inlägg där Medhi nickskarvar den till Wille som i sin tur spelar den snett tillbaka till Medhi. 2-0 kommer efter en omställning i slutet av matchen där Henok stänker dit den. Trots vinsten så har vi mycket att jobba på, men det är positivt att vi inte släpper till många lägen, och när de väl kommer så är Hertan som en mur. Jag vill ge extra plus till redan nämda hertan men även till mittbacksparet Edholm och David, även nya spelaren Markus på vänsterbacken är ett utropstecken. Abdi jobbar hårt på mitten!

Share