Skogså IF Nära att skrälla i Boden Futsal Cup

Skogså IF gick in i Gruppspelet på Fredag kväll i grupp c tillsammans med Unbyn,Bredåker och Boden United. Vi startar tuneringen mot Unbyn som vi vinner mot med 2-0. Senare på kvällen möter vi Boden United där det slutar med vinst med 4-0.
På lördagsmorgonen spelades den sista gruppspelsmatchen som vi vinner med 5-1 mot Bredåker SK.
I kvartsfinalen väntade sedan Vittjärv där vi gör en riktigt bra match och leder med 4-0 redan efter en halvlek spelad och matchen slutar sedan 4-1.
I semifinalen ställdes vi mot Hedens IF och vi sa redan innan att i år var det dags att ta sig till final efter att åkt ut på straffar 2 år i rad i semifinalen. Vi startar sedan matchen i ett väldigt bra tempo och har bland annat 2 ribbskott men bollen ville inte in. Men till slut med ynka minuten kvar lyckas vi skjuta in 1-0 och finalen var ett faktum.

I finalen ställdes vi mot Division 1 klubben Bodens BK
Matchen startar direkt med att vi lyckas trycka ditt 1-0 efter ett väldigt fint samarbete mellan Mehdi och Hakimi där bollen läggs in i öppetmål. Efter målet står matchen och väger men när det går in på slutsekunderna av första halvlek så kommer 1-1 det genom ett likadant mål som vi gjorde i början av matchen. Andra halvlek fortsätter och det är väldigt jämn match men ingenting händer och den går där med till förlängning. Bodens målvakt gör en avgörande räddning när vi får på ett riktigt bra skott mot bortre stolpen. 1-1 efter förlängning och matchen går till Sudden Straffar och Boden skjuter första straffen. Målvakten Andreas Hertsberg är på bollen men lyckas ändå gå in. När vi ska lägga vår straff så var turen inte på vår sida och gick där med i stolpen och matchen var avgjord.

Sammanfattningsvis så gör vi en bra insats genom hela turneringen och känner oss stolta efter att varit nära att vinna mot ett så bra lag som BBK. Ett bitter slut för våran del men grattis till Bodens BK.

Share