Skogså IF-Ersnäs IF


Det blev vinst i genrepet inför seriepremiären siffrorna skrevs till 4-2 mot Ersnäs IF.
Det var en match som speglades av mycket kamp och inte så mycket skönspel. Vi går till halvtidsvila med 1-0 efter en konstig situation där en Ersnäs spelare ska rensa undan bollen som till slut hamnar i eget mål pågrund av vinden. Andra halvleken utökar vi till 2-0 efter 10 minuter då Jens slår in en andra boll efter en hörna. 3-0 kommer i mitten på andra halvlek Skogsås inbytte målvakt sparkar en utspark som friställer Niklas som kommer fri och chippar över målvakten. Minuten senare reducerar Ersnäs till 3-1 efter en hörna där de får göra mål på 3e returen. 4-1 kommer efter att våran inlånade spelare Simba dribblats sig igenom Ersnäs försvar och blir fälld av målvakten med straff som följd. En straff som Simba själv tar hand om och sätter den säkert i mål. Anfallet efter reducerar Ersnäs ännu en gång efter ett tveksamt försvarspel. Förutom målen så hade Skogså 2 bollar i ribban.

Målskyttar: Självmål,Jens,Niklas,Simba

Nu är försäsongen över och nu väntar vi på seriepremiären och Skogså står över första omgången.

Seriepremiär 11/5 13.00 Mot Kalix borta.

Dessutom nån gång framöver kommer vi att spela Kvartsfinal i Lilla Coop Cup.

Share