Skogså IF presenterar nästa nytillskott, en hemvändare och ett prestigefyllt nyförvärv!

Skogså IF ligger inte på latsidan när det kommer till silly season 2020. Skogså IF presenterar ett starkt namn i den lokala fotbollen. Vi välkomnar Adam Bergström hem till Skogså IF! Efter ett år i Härnösand och div.3 så är han tillbaka i klubben som ligger honom varmt om hjärtat. 

Hjärtligt välkommen tillbaka i Skogså IF, Hur känns det att ha skrivit på för skogså if och känslan att vara tillbaka i klubben?

– Tack så mycket. Det känns kul att komma tillbaka till Skogså då jag har många fina erfarenheter från tidigare. Sen är det en fantastiskt skött förening med så otroligt många eldsjälar. Det känns riktigt bra!

2. Hur var året i Härnösand? Vad fick dig att komma tillbaka till Skogså IF?

– Året nere i Härnösand var riktigt roligt och lärorikt. Fick en välbehövlig nytändning till fotbollen samtidigt som jag fick chansen att testa på ett nytt jobb. Det som gjorde att jag valde att komma tillbaka till Skogså är framförallt alla härliga människor som både spelar och hjälper till runt laget och föreningen.

3. Vad är de som gör att de känns så lockande nu? Fanns det inga planer på att stanna i Härnösand?

– Det känns som föreningen vill framåt med fotbollen och gör en satsning för att ta ytterligare steg. Inspirerande att få vara med och utvecklas. Det fanns lite lösa planer på att åka tillbaka till Härnösand igen då jag trivdes bra där men att ha nära till familj och vänner betyder mycket.

4. För oss som inte känner dig berätta gärna lite vem du är & vad dina styrkor är?

– Adam 27 år gammal. Från Svartbjörnsbyn och jobbar på Ica Kvantum. Största styrkan ligger väl i försvarsspelet men är även ganska vass på att tunnla Adrian (nyförvärvet från Unbyn)

5. Har du någon hälsning till alla vit/röda supportrar där ute?

– Låt oss göra den här säsongen magisk!

6. Om frågan skulle komma, är du redo att dra på dig kaptensbindeln igen?

– Givetvis. Det gick ju bra senast jag gjorde det. Det finns många personer med ledaregenskaper i Skogså IF så vem som har kaptensbindeln är inte så noga.

7. Till sist vad förväntar du dig av Skogså IF under 2020?

– Att vi som lag och förening jobbar tillsammans för att ha roligt. Finns det glädje i det man gör så kommer ofta framgångar.

Återigen hjärtligt välkommen till skogså IF!

– Tack så mycket. Ser verkligen framemot den här säsongen!

OBS! Silly season fortsätter!

Vid tangenterna,

media Skogså

/Andreas ”granen” Granqvist

 

Share