Matchreferat Skogså IF – Boden City

Årets första match på Åvallen. Det var Boden City som gästade Åvallen och de bjöd upp till dans dirket från start. Skogsåherrarna var inte vakna från start och det märktes att det var ringrostigt.

Första halvlek:

Det var ett taggat och ett boden City som var på tårna dirket när domarens satte pipan i mun. Skogså såg var inte riktigt med i matchen framförallt under första 20 minuterna. Det var Boden City som vann närkamperna och var först på både första och andra bollarna. Skogså slog slarviga passningar och var allmänt stressat. Boden City tog också rättvist ledningen med 1-0. Skogså jobbade sig in i matchen och sista 15-20 minuterna började de se bättre ut och efter ett fint anfall kunde Skogså kvittera till 1-1 målet gjordes av Oliver Anglöw.

Tyvärr så drog Casper Engman på sig två gula kort under första halvleken och skogså fick spela med en man mindre resten av matchen.

I pausen var det inga glada miner i omklädningsrummet, ingen var nöjd med sin insats och vi bestämde oss för att gå ut och göra det bättre i andra halvlek och definitivt inte förlora.

Andra halvlek:
Trots 10 man på banan rycker skogså upp sig och skapar flera chanser framåt. Boden City är inte ofarliga men det känns som att Skogså har bättre kontroll i andra halvlek. Oliver Anglöw gör även 2-1 målet och matchen slutar också 2-1.

Matchens stjärna: Moise Swedi som vi lånat in från BBK. Han kämpar, sliter,visar prov på fin teknik och skapade ständig oreda i Boden Citys försvar. Han var helt klart värd ett mål framåt men lyckades inte riktigt få dit bollen. Vi hoppas få se mer av Moise på Åvallen under säsongen.

/Skogså media

Share