Inför seriepremiären mot Sunnanå!

Äntligen är det dags för seriepremiär i div 3.

Tränare Ivan Nordqvist har ordet:

Äntligen är det seriepremiär i div 3 för Skogså if.

En otroligt lång försäsong pga covid19 är nu slut. Vi har efter att matcherna blivit tillåtna igen matchat 3 gånger. 2 tuffa DM matcher mot seriekollegor! Där vi har fått stryk och lärt oss att det går fortare i div3 än 4an. Där motståndarna straffat oss när vi gjort enkla misstag.

Nu går vi in i serien mot Sunnanå ett annat nykomlingslag! Eftersom vi spelar en enkelserie så blir varje match superviktigt. Vi reser ner till Skellefteå med ambitioner om att göra våran bästa match hittills i år. Förväntar mig ett bollskickligt Sunnanå. Det ska bli spännande o utmanande att se hur vi kan mäta oss med dom andra lagen i serien mvh Ivan.

 

Share