Ny spelare in i truppen!

Vår scout nere i Skåne har gjort jobbet. Nästa nyförvärv in hämtar vi från Lunnarp.

Vi hälsar Alexander Birkner Naes välkommen till Skogså!

Hjärtligt välkommen till Skogså IF, Hur känns det att ha skrivit på för skogså if och att få bära den vit/röda tröjan?
Det känns bra. Jag hr lärt känna klubben och det känns kul att komma in i nytt lag. Trevlig sammanhållning.

Hur ser din fotbollsbakgrund ut? Vilka klubbar har du spelat i?
Jag började spela fotboll när jag var 4 år i en klubb som heter Skivarp GIF sen började jag spela seniorfotboll när jag var 14 år för Ystad  i div.3.
När jag var 17 -18år spelade jag med LB07 i U17allsvenskan.
Nu senast spelade jag i Lunnarp div.4.

Vad är de som gör att de känns lockande att komma till skogså?
Sammanhållning i laget är bra. Det ligger nära. Samt att det är en samarbetsklubb med BBK. Jag Vill utvecklas och komma vidare. Min Prestation är viktigare än att bara vinna.

För oss som inte känner dig berätta gärna lite vem du är & vad dina styrkor är?
Jag blir sällan lätt uppretad, lugn, försöker ofta dra skämt och vara en bra lagkamrat men om jag alltid lyckas det vet jag inte. Som spelare är jag snabb, inte rädd för att gå in i dueller och  en riktig vinnarskalle.

Har du någon hälsning till alla supportrar?

Lugn, ni kommer att förstå mig snart. Haha.

Tillsist vad förväntar du dig av Skogså IF under 2020?
Förväntar mig ett mer lugn i spelet och att vi fortsätter utveckla vårt spel och att Håller oss kvar i serien.