Skogså presenterar sommarvärvning!

Skogså presenterar ytterligare ett nyförvärv. Denna gång handlar det om ingen mindre än Viggo Gilliow. Såhär säger han om att komma till Skogså och Åvallen :

Hjärtligt välkommen till Skogså IF, Hur känns det att ha skrivit på för skogså if och att få bära den vit/röda tröjan?

Tackar! Det känns riktigt bra! Har fått ett bra intryck av spelarna och coachen, verkar vara ett bra gäng!

Var har du spelat tidigare
?hur länge har du spelat där? Vad fick dig att skriva på för Skogså IF?
Har sedan tidigare spelat i Kubikenborgs IF (tigerränderna) i div 4. Spelade där i ca 3 år. Eftersom att jag har börjat jobba i Boden och vill samtidigt spela fotboll så var det ett självklart val att skriva på för Skogså IF. Min moderförening Alnö IF spelade jag i från liten knatte till 15 års åldern. Efter det flyttade jag ner till skåne till en liten ort som heter Osby för att spela fotboll för Calcio Akademin som då Ägdes av Jonas Thern. Efter tiden nere i skåne flyttade jag hem till Sundsvall och började efter ett tag att spela för Kubikenborgs IF.

Vad är de som gör att de känns lockande att komma till skogså?
Det som lockar med att få spela i Skogså är att vi spelar i div 3 vilket för mig personligen är nytt då jag bara spelat div 4 fotboll innan. Spelarna i truppen är duktiga och det känns som att vi kan utvecklas ännu mer med rätt attityd och träningsnärvaro!

För oss som inte känner dig berätta gärna lite vem du är & vad dina styrkor är?
För er som inte känner mig är jag en hyfsat teknisk spelare som har spelat på de flesta positionerna på planen. Kan användas lite varsomhelst kan man säga men jag trivs bäst på innermittfältet där jag gillar att få mycket boll och sätta mina lagkamrater i bra situationer. Är inte rädd för att gå in och kötta i närkamperna, kan upplevas som att jag spelar lite fult på planen ibland.
Har du någon hälsning till alla vit/röda supportrar där ute? Jag hoppas på bra stöd på hemma matcherna!

Tillsist vad förväntar du dig av Skogså IF under 2020?
Jag förväntar mig att vi håller oss kvar i div 3 och spelar bra fotboll som är kul att titta på!

Skogså media