Förlusten mot Storfors

 

 

Det blev en tung eftermiddag mot Storfors.

Första halvlek

Skogså inleder piggt och skapar farligheter direkt från start, både genom fasta situationer och genom bra spel.
Storfors äger mycket boll men känslan på plan är att vi har ganska bra koll. Storfors 1-0 mål är något av ett slumpmål, ett onödigt mål då vi är övertaliga mot Storforsspelaren i vårt egna straffområde. Ett alldeles för enkelt mål att släppa in.
Skogså fortsätter att kriga och får till slut utdelning 1-1, genom ingen mindre än den combackande Adam Bergström, fantastiskt att se. Adam som åkte på en otäck ryggskada på försäsongen var och är tillbaka med besked.
Storfors gör tyvärr 2-1 innan paus efter en 50/50 duell i straffområdet där skogså likaväl hade kunnat få en frispark men bollen studsar Storfors väg och kan relativt enkelt göra 2-1.

Andra halvlek:
Storfors har mycket boll och kommer till någon halvchans inledningsvis. Skogså står emot hyfsat fram till den 70 minuten, då Storfors gör 3-1. De sista 20 minuterna glömmer vi då prestationen och inställningen är alldeles för dålig.

Nu tar vi nya tag! På söndag kommer Luleå Sk på besök till Åvallen. Hemma på Åvallen, vår hemmaborg är vi starka! Räkna med ett revanschsuget Skogså!

***- till Skogsåsupportrarna på plats.

/skogså media.

Share