Matchrapport Holmsund – Skogså

Efter förra helgen vinst hemma mot umedalen var det dags att resa ner till Holmsund för en tuff bortamatch. Förutsättningarna kunde ha varit bättre när laget satte sig på bussen. Det var 13 spelare som åkte ner till Umeå. Matchen då…

Fösta halvlek:

De första 25 minuterna var ingen höjdare från skogsås sida där vi brister i vårt försvarsspel  där Holmsund tilläts  både göra  1- och 2-0. 1-0  där holmsundspelaren får runda våra försvarare för att sedan enkelt rulla in 1-0. 2-0 är en markeringingsmiss där deras spelare får stå ren och nicka in 2-0. Mardrömsstart!

Efter ca 20 minuters spel tvingas Skogså till ett byte när Adrian skadar sig. och så var vi bara 12..

Oscar stjernquist hade bestämt sig, han ville annat..I den 35:e matchminuten så tar Oscar stjernquist sig loss på vänstersidan och lägger snyggt in bollen i bortre krysset. 10 minuter senare är det dags för oscar att göra sitt andra för dagen, där han får en fin passning och enkelt kan rulla in 2-2. under den här perioden får skogså energi och spelet börjar se bättre ut.

Det hinner inte  gå långt in på andra halvlek innan vi gör 2-3 och  detta på en hörna där Oskar Widén står helt omarkerad på bortre delen av straffområdet och nickar bollen i mål! Vilken vändning! Vilken moral skogså visar upp. Efter widéns ledningsmål blir det ett ställnngskrig resten av matchen. Skogar krigar hela vägen och vinner matchen med 2-3.
En bragd med tanke på förutsättningarna.

Min utsände reporter har listat de 3 bästa spelarna i matchen

*- Oscar Widen, gör en solid insats där bak i backlinjen.

**- Florian, Är det Skogsås nya Kanté? Ryktet säger att han vann allt på mitten och gjorde sin bästa match hittills i skogsåtröjan.

***- Oscar stjernquist, levererar ständigt och jämnt är planens gigant, superlativen är slut för kunna beskriva hans insatser i den röd/vita tröjan.

/Skogså media