Skogså förstärker ytterligare!

Välkommen Ludvig Dahlin! Via samarbete med Boden BK i år så spelade du några matcher för Skogså, vad fick dig att välja Skogså 2023?
-Jag tycker att Skogså har ett bra mål för den här säsongen och jag vill vara med att bidra så vi uppfyller detta mål. Skogså har också ett väldigt starkt och konkurrenskraftigt lag med många talangfulla spelare. En stor anledning till att jag valde Skogså 2023 är på grund av min gamla tränare som nu är tränare för Skogså, Henok Feday. En tränare jag mycket respekt för och som lärde mig mycket under mitt sista år för P19 i BBK.

Vilken position trivs du bäst ?
-Jag kan spela över hela backlinjen men känner att min favoritposition är högerback. Detta för att få möjligheten att både anfalla och försvara.

Vad är dina styrkor?
-Jag skulle säga att mina största styrkor är mitt passningsspel, driv med boll och konditionen. Har även styrkor som bra positioneringsspel och är stark på huvudet. Roligt att får möjligheten i Skogså och visa vad jag kan göra!

Share