Skogså IF – Lira BK – matchreferat

Då var andra träningsmatchen för säsongen spelad. Skogså IF mönstrade följande manskap:

Matchreferat:

Första halvlek:

Skogså inledde matchen på ett bra sätt i första halvlek där man också tog ledningen genom Emil Henriksson efter ett fint anfall. Skogså låg rätt i positionerna under i stort sätt hela halvleken som man hade pratat om inför matchen. Innan halvtidspaus gör ”Floy” ett snyggt  2-0 mål. Johan Söderström höll sig framme vid en frispark och borde kanske ha haft en straff när han rinner igenom i straffområdet och blir upphakad precis i skottögnblicket.

Andra halvlek

Lira kommer ut piggt och tar över matchen inledningsvis, springer mycket och lyckas både göra1-2 och 2-2. Efter Liras mål börjar skogså komma tillbaka och skapar minst 2 jättelägen att kunna återta ledningen men lyckas inte.  Istället är det Lira BK som får sista ordet och gör 3-2 På straff och de resultatet står sig sedan matchen ut.

Ett fall framåt där vi skapar en hel del chanser och borde kanske ha gjort något mål till. Man märker att vi inte riktigt orkar i andra halvlek. Ovanan på stor plan där vi ibland hamnar  fel i positionerna och några nya spelare vilket gör att vi inte riktigt är samspelta än.