REFERAT : SKOGSÅ IF – BAIK 2

Under Onsdagen gästade BAIK 2 åvallen matchen slutade 8-1. BAIK 2 hade ett väldigt ungt lag och de kämpade på rejält hela matchen och ska ha stor eloge för sitt arbete trots att det rann i väg lite. Skogså var starka på fasta och gjorde några mål på det. 1-0 kommer efter 9 minuter och det är Dennis som skjuter en hörna direkt in i mål. 2-0 kommer efter 14 minuter då Adam kastar ett långt inkast som David nickar in i mål. 3-0 kommer efter 16 minuter och det är nadir som skjuter in ett otagbart skott. 4-0 kommer efter 26 min och det är Dennis igen som får till ett bra skott. 5-0 kommer i 31 Nadir igen då han rundar målvakten. 5-0 stod det i halvtidsresultat. Andra halvlek startar med att Emil gör 6-0 direkt i inledningen på ett bra skott . 7-0 kommer efter 56 då Daniyr dundra in en retur som målvakten inte hinner ta. 8-0 kommer i 59 när vi kommer 2 mot 1 och Hakimi passar över bollen till Wille som lägger in den säkert i mål. 8-1 kommer i den 70 minuten på en kontring där det först blir ett skott som Hertan räddar men ingen i vårat lag slår bort bollen och deras spelare får ta egen retur och spräcker 0an.

En bra match skönt att vi äntligen fick göra lite mål som vi har haft otroligt svårt att göra. Roligt att alla avbytarna kom in och fick göra mål. Nu blickar vi framåt inför nästa match mot Övertorneå.

Skogså IF – BAIK 2 8-1