REFERAT SKOGSÅ IF – ERSNÄS IF

Det blev en väldigt tuff och jämn match då Ersnäs IF gästade Åvallen idag. Första halvleken hade båda lagen några lägen att ta ledningen hertan fick göra en fin räddning då en ersnäs spelare var igenom och skött rakt på han. Skogså hade direkt i inledningen ett skott av hakimi i ribban och några farliga inspel från kanten utan resultat. I andra får vi en frispark i början och hakimi skjuter den på en Ersnäs spelare som nickar in den i eget mål. Efter det har båda lagen några halv chanser. I 60 kommer 1-1 när en Ersnäs spelare tar sig fri och lägger bollen säkert i mål. i Den 90 minuten får vi en frispark som Begga dundrar i underkanten av ribban och vi är sedan heta på returen och nadir slår in 2-1.

Semifinal COOP NORBOTTEN CUP: Skogså IF – Ersnäs IF 2-1 (0-0)

Nu laddar vi för höstpremiär i serien nästa lördag.