Referat: SKOGSÅ IF- IFK LULEÅ

Under lördagen gästade IFK LULEÅ Åvallen.
Matchen börjar med att vi bränner ett friläge direkt i inledningen. Vi tog ledningen efter ungefär 10 minuter på en hörna där Mehdi får stå helt ren och bara kan skjuta in bollen i målet. Efter 23 minuter gör Emil Johansson 2-0 på en retur där han får till en bra träff som målvakten inte hinner ner på. Sedan står matchen och väger lite grann vi missar några lägen och IFK LULEÅ har några chanser. I den 89 minuten kommer 3-0 när vi vinner en boll vid hörnflaggan där vi sedan får fram bollen till daniyr som vänder bort försvararen och trycker in 3-0.

Ivan Nordqvist om matchen

Vi kommer tillbaka efter en mindre bra insats mot Pålänge. Skönt att vi får lite utdelning och en grym försvarsinsats. Riktigt roligt att se att 2 inhoppare kommer in och avgör matchen åt oss. Även väldigt viktigt att vi gör mål på en hörna.

Spelarkritik?

Alla förtjänar beröm en väldigt bra match ända från försvaret upp till anfallet.

Nu är det bara att Ladda om till Torsdag då vi tar emot NOTVIKEN IK på Tunnavallen.