Tillskott från Stockholm!

Ny spelare klar för Skogså IF. Efter en veckas provspel så blev Ivan och Henok övertygade om att Karl ”Kalle” Dareflod från stockholmska laget Reymersholms FF (div3) kommer slåss om en plats i startelvan.

Hur känns det att vara spelklar för Skogså IF?
-Det känns väldigt kul att äntligen komma igång och spela fotboll här i Boden och att få spela i Skogså IF.

Hur hamnade du i Boden och Skogså?
-Jag kommer från Stockholm och efter ett år i lumpen valde jag att fortsätta jobba inom försvarsmakten. När jag nu blev kvar här i Boden kände jag för att återigen ta upp fotbollsspelandet och frågade då runt efter fotbollslag och fick provträna med Skogså.

Vilken typ av spelare är du?
-Som spelare skulle jag säga att jag är en offensiv lagd spelare som är hårt arbetande, springer mycket och ger allt för laget.

Share