Inför IFK Kalix – Skogså IF

DSC05558

På måndagskvällen hade Skogså IF videogenomgång av hemmamatchen mot Luleå SK inför morgondagens drabbning mot serieledande tillika obesegrade IFK Kalix (6 Vinster 1 oavgjord) på Furuvallen klockan 19:30.

Det är två av seriens formstarkaste lag som möter varandra, båda lagen kommer från tuffa kamper i förra omgången. Skogså spelade oavgjort mot ett formtoppat Luleå SK (2-2) medan Kalix kom segrande ur det hårda derbyt mot Pålänge med 5-3.

Det kommer även vara två målglada killar som springer in på planen, Kalix har seriens topp 2 genom Samuel Wiklund 10 mål och Jaime Miguel Mayol Cirer 8 mål.

skytteliga

IFKKalix

Såhär säger IFK Kalix tränare Marcus Roininen inför mötet med Skogså IF:

Skogså IF är för mig fortfarande en aspirant till dom två främsta placeringarna trots en sämre start. Skogså har presterat bättre ju längre serien pågått. Jag anser att Skogså är ett av de bästa lagen på fasta situationer och där får vi se upp. Jag är övertygad om att matchen kommer att bli tuff, jämn och vi kommer att få ge allt för att lyckas ta poäng. Vi har en hel del skador i truppen vilket innebär att vi kommer att få stuva om i positionerna något.

dacin skogså 2

Såhär säger Skogså IF tränaren Dacin Dacian inför matchen mot IFK Kalix:

Det ska bli kul och inspirerande att spela mot serieledaren Kalix som vi vet alltid försöker rulla boll och spela bra fotboll. Vi fokuserar inte på deras spel utan inriktar oss att spela vårat spel till 100%.Vi vet att det kommer att bli en tuff match och båda lagen kommer att kämpa för 1 eller 3 poäng, det blir ett bra test för Skogså för efter imorgon och lördag så kan vi se om vi är ett topplag. Vi ska ta chansen att åka dit och spela fin fotboll, jag vill att alla på läktaren kan säga att dom såg en fin och attraktiv fotboll efteråt.

 

 

 

 

Share